Cardiff Sixth Form College

Cardiff Sixth Form College (CSFC) este situat în capitala Țării Galilor, Cardiff. Colegiul are o reputație academică excelentă și ocupă primele locuri în topurile din Marea Britanie la examenele A-levels. În 2018, 89% dintre elevi au obținut A*-A, iar 96% A*-B. Colegiul se mândrește cu evoluția profesională a elevilor săi, care sunt în mod tradițional admiși la cele mai dorite specializări de la cele mai prestigioase universități, inclusiv Oxbridge.

Programele suplimentare și experiența profesională dobândită prin stagii practice sunt o premisă pentru alegerea informată a profesiei și pentru o carieră de succes. Predarea în clase mici, abordarea individuală și numeroasele activități extrașcolare sunt o garanție pentru părinți în ceea ce privește investițiile făcute. În procesul de învățare, elevii sunt sfătuiţi cum să utilizeze eficient timpul de pregătire.

 

 Burse

Cuantumul bursei: Până la 50% din taxa de școlarizare

Procedura de aplicare la bursă implică:

Cardiff Sixth Form College se numără printre școlile cu un grad de selectivitate ridicat. Pentru mai multe informații, vă puteți adresa unuia dintre consultanții IntegralEdu. Procedura de obținere a bursei implică susținerea testelor de admitere și se va ține cont de rezultatele academice obținute de candidat până în momentul aplicației și a diplomelor/certificărilor obținute până acum.

Sistemul de învățământ: A-Levels
Web adresa: www.liceestrainatate.ro/i/ro/cardiff-sixth-form-college