University of Hertfordshire

Conform Times Higher Education, University of Hertfordshire se afla intre primele 150 de universitati internationale. Situat la numai o jumatate de ora de centrul Londrei, campusul asigura locuri pentru toti studentii din primul an. 

Studentii au acces la utilitati moderne, printre care o sala de judecata nou deschisa, unul dintre cele mai bune observatoare astronomice din Marea Britanie, un simulator de zbor, tuneluri de vant, o unitate pentru simularea urgentelor medicale, studiouri de creatie, etc. 

In ceea ce priveste angajabilitatea studentilor, peste 96% dintre studentii de la University of Hertfordshire isi gasesc un loc de munca sau studiaza mai departe in primele 6 luni de la absolvire. Programele oferite de catre aceasta universitate sunt alcatuite in asa fel incat studentii sa dobandeasca aptitudinile, cunostintele si experienta necesare pe piata muncii. 

In plus, International Student Support Team este alaturi de studenti in toate problemele pe care le-ar putea intampina si pot oferi sfaturi sau informatii, fie ca este vorba de imigrare, permise de munca sau probleme financiare si personale. De asemenea, organizeaza activitati sociale pentru studenti, inclusiv excursii in alte parti ale Marii Britanii si Europei. Sistemul de învățământ: